Welkom bij Kwaliteitsslagerij De Valk

Onze winkel

Webshop

Weekaanbieding

Nieuwsbrief

Custom videos are not supported yet :(

Over ons

Kwaliteitsslagerij van de Valk is een toonaangevende slagerij in Alphen aan den Rijn en de hele Rijnstreek. Wij hebben altijd een aantal leuke aanbiedingen voor u, passend bij het seizoen.

Voor een geslaagde barbecue hebben wij meer dan 100 verschillende vleessoorten en alles wat u verder voor een barbecue nodig heeft. Niet voor niets zijn wij de grootste barbecuespecialist in Alphen aan den Rijn en omgeving. Ook voor grotere evenementen, straatfeesten en verenigingsfeesten bent u bij ons aan het juiste adres. Via Facebook of onze wekelijkse nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze aanbiedingen. 

Custom videos are not supported yet :(

Top kwaliteit

Kwaliteitsslagerij De Valk uit Alphen aan den Rijn noemt zichzelf een slager met tophoreca-kwaliteit!

In onze eigen worstmakerij produceren we diverse soorten worst en andere vleeswaren. U kunt ook bij ons terecht voor een ruime selectie maaltijden, soepen en delicatessen. Wij zijn het adres voor specialiteiten zoals de Virginia en Jabonito beenham, bourgondische rollades en speciaal bereidde kalkoenen. Stuk voor stuk echte toppers!

Slagerij De Valk is de barbecuespecialist in Alphen aan den Rijn en de Rijnstreek. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke barbecueschotel tot een volledig verzorgde verenigingsbarbecue of straatfeest.

De leukste suikerzakjes

Een jarenlange hobby van Marcel Overdevest is het verzamelen van Van der Valk suikerzakjes. De toekan is uiteraard goed vertegenwoordigd. Maar er zijn ook suikerzakjes met een tekening van een al dan niet bronstig hert, van prachtig gedekte tafels en, eveneens in alle kleuren van de regenboog, de kaart van Nederland. Ondanks de beperkte ruimte staan er ook wolkjes op met daarin de namen van de eerste Van der Valk hotels.

Lees hier het hele artikel.

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 17.30 uur
Woensdag: 08.30 - 17.30 uur
Donderdag: 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Contact

Kwaliteitsslagerij de Valk
Goudenregenplantsoen 58
2404EK Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-471954
Fax: 0172-498191
Mail: info@slagerijdevalk.nl

KvK: 28092787
BTW-nr:  vindt u op de factuur van uw bestelling.