Onze specialiteiten

Rundvlees

Wij hebben in ons assortiment onder andere Australisch en Zuid-Amerikaans rundvlees! Dit rundvlees is graan gevoerd vlees, wat een heerlijke smaak geeft. Voor op de barbecue hebben wij speciaal rundvlees! Vraag hiernaar in de winkel. Een greep uit ons assortiment:

 • Ossenhaas
 • Rib eye
 • Botermalse kogelbiefstuk
 • Runderrollade (met de hand geknoopt)
 • Rosbief van de achtermuis

Informeer in de winkel naar ons gehele assortiment eersteklas rundvlees.

Ossenhaas

Ossenhaas is het meest luxe en malse stukje rundvlees. Naast onze verse Hollandse ossenhaas hebben wij ook botermalse, geïmporteerde ossenhaas. Uitstekend geschikt voor onder andere fondue, gourmet en steengrill. Daarmee is uw maaltijd meteen al een genot. Superzacht en heerlijk van smaak.

Wij verkopen de ossenhaas bevroren en per stuk verpakt. Ze wegen ongeveer 1200 tot 1300 gram. Op verzoek kan de ossenhaas in stukken gesneden en apart verpakt worden. Een echte aanrader!

Varkensvlees

Deze varkenshaas wordt vers verkocht en is ook uitstekend geschikt voor onder andere fondue, gourmet en steengrill.

Shoarma of gyrosvlees

U kunt dagelijks bij ons terecht voor vers gekruide shoarma of gyros, gemaakt van mager varkensvlees. Onze shoarma en gyros maken wij met verse paprika en een origineel kruidenrecept. Ook verkrijgbaar, voor een complete maaltijd:

 • Voorgebakken pitabroodjes
 • Originele shoarmasaus
 • Originele knoflooksaus

Lamsvlees

In het seizoen hebben wij heerlijk vers Nieuw Zeelands lamsvlees. Ons assortiment:

 • Lamsbout
 • Lamshaasjes
 • Lamskoteletten
 • Lamskroon (racks)

Specialiteiten

in onze centrale slagerij worden er wekelijks vele culinaire specialiteiten gemaakt. Een echte specialiteit: onze (been)hammen.

Jambonito

De Jambonito is een ham met een klein beentje. Omdat de ham al gaar is hoeft u deze alleen maar even warm te maken. De ham is ongeveer 1.5 tot 2 kilo en is daarmee genoeg voor 4 tot 5 personen. Lekker bij rijst of gekookte krieltjes en sperziebonen of asperges. De Jambonito is warm als koud te eten.

Virginiaham

Een hammetje, licht gerookt van ongeveer 1½ tot 2 kilo. Deze is op smaak gemaakt met o.a. bruine suiker, stroop en Virginia kruiden en Amerikaanse whisky. De ham moet ca. 2 tot 2½ uur in de oven op lage temperatuur (ca. 125 graden). Zeer apart van smaak!

Gebraden vlees

Wij hebben voor u heerlijk gebraden vlees uit eigen keuken. Gebraden sucadelapjes volgens oma's recept. Gebraden konijnenbouten in Luikse saus. Het gebraden vlees is in verschillende eenheden te verkrijgen en kan tevens opgewarmd worden in de magnetron.

Bourgondische rollade

Lekker brutaal gekruid en hij is al gaar! Even warm maken en uw Bourgondische rollade is klaar. De rollades wegen ongeveer 1½ tot 2 kilo. De Bourgondische rollade laat zich goed combineren met appelmoes of bijvoorbeeld gestoofde peertjes.

Filetrollade

Rollade bij uw maaltijd is altijd feest, speciaal hiervoor hebben wij heerlijke filetrollade; licht gekruid en handgeknoopt. De rollade is op ieder gewicht verkrijgbaar, altijd diepgevroren en vacuüm verpakt.


Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08.30 - 17.30 uur
Woensdag: 08.30 - 17.30 uur
Donderdag: 08.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 08.00 - 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Contact

Kwaliteitsslagerij de Valk
Goudenregenplantsoen 58
2404EK Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-471954
Fax: 0172-498191
Mail: info@slagerijdevalk.nl

KvK: 28092787
BTW-nr:  vindt u op de factuur van uw bestelling.